Aldintourlogo
>> REZERVARI LA aldintour@yahoo.com ; aldintour2@yahoo.ro ; INFORMATII LA 0746247998 !!! SAU 0721220140 !!! SUNA ACUM !!! OFERTE LAST MINUTE PENTRU TOATE DESTINATIILE !!! <<            
Targ de Craciun la VIENA - Bratislava, Budapesta
Valabilitate:

19 December, 2019  -  23 December, 2019

Tari:

Austria

Orase:

Piete Craciun Brasov, Sibiu, Timisoara, Viena -Pestera Seegrotte -Bratislava -Budapesta

Piete Craciun Brasov, Sibiu, Timisoara, Viena -Pestera Seegrotte -Bratislava -Budapesta


Preturi
pret/persoana data plecarii tip masa
195 € 19/12/2019 MIC DEJUN
Hoteluri:

HOTEL 3* VIENA

 • Program:
 • Ziua 1. BUCURESTI -BRASOV -SIBIU -TIMISOARA (cca. 585 km)

 • Pornim din Bucuresti la 6.00 de la Academia Militara (Universitatea de Aparare Carol I - acces dinspre Metrou Eroilor), pentru a ne bucura de spiritul de sarbatoarea de la Targul de Craciun din Brasov din Piata Sfatului, unde este inaltat bradul de Craciun si sunt amenajate cca 40 de casute pentru produse de artizanat, ornamente de Craciun, produse de gastronomie si bauturi calde. Concerte de colinde, muzica corala, solisti si formatii de muzica usoara si populara vor intregi atmosfera feerica a targului. Urmeaza Targul de Craciun din Sibiu, organizat in Piata Mare inca din 2007, cand orasul a fost Capitala Culturala Europeana. Ne vor imbia casute cu vin fiert cu diverse arome si alte preparate traditionale, ateliere de executat lumanari colorate sau biscuiti gustosi si imbietori si turta dulce parfumata, ornamente de pom etc, toate intr-o atmosfera de poveste. Seara ajungem la Targul de Craciun din Timisoara din Piata Victoriei si Piata Libertatii, care va aduce in jurul bradului frumos impodobit, atelierul lui Mos Craciun, ateliere cu produse de artizanat: desene pe ceramica, globuri de sticla pictate, decoratiuni de brad, pictura pe lemn, alaturi de 100 de casute unde mestesugari, artisti si comercianti locali isi vor prezenta produsele traditionale create de ei. Un patinoar va fi o alta atractie alaturi de organizarea de concerte de colinde, coruri, orchestra, folclor din toata tara, solisti renumiti, dansuri si gastronomie variata. Seara suntem asteptati pentru cazare la un hotel de 3 stele din Timisoara.

 • Ziua 2. TIMISOARA -Targul de Craciun de la VIENA (cca. 550 km)

 • Mic dejun. Traversam Ungaria spre Austria si incepem explorarea Vienei, oras in care nostalgia vechiului imperiu este impletita cu eleganta, stilul si arhitectura sa admirabila. Incepem cu un tur panoramic cu autocarul si admiram Ringstrasse: cladirea fostului Minister de Razboi, cu statuia Maresalului Radetzky, Piata Schwarzenberg cu o frumoasa deschidere catre Palatele Belvedere, Opera de Stat, Piata Maria Terezeia, Palatul Imperial Hofburg, Parlamantul, Primaria, Burgtheatre, Universitatea, Biserica Votiva. Urmeaza sa parcugem pietonal, strada Graben cu Monumentul ciumei spre Domul Sf. Stefan. Timp liber pentru a gusta din atmosfera si deliciile Craciunului in Piata Primariei, unde se inalta in fiecare an bradul de Craciun. Seara suntem asteptati la caazare la un hotel de 3 stele din zona Viena.

 • Ziua 3. Pestera SEEGROTTE -SCS - Targul de Craciun de la BRATISLAVA -BUDAPESTA (cca. 265 km)

 • Dupa servirea micului dejun, excursie optionala (10 euro) la Pestera Seegrotte, o adevarata lume in adancul pamantulul, locul in care in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial a functionat o fabrica de avione, dar si pestera cu cel mai mare lac subteran din Europa. Aceasta ni se va dezvalui atat printr-o plimbare pietonala, cat si cu barca. Turistii care nu doresc sa participe la excursia optionala vor putea ramane la centrul comercial Shopping City Süd. Scurta deplasare spre Bratislava, capitala Slovaciei situata pe Dunare, la poalele Carpatilor Mici. Fosta capitala regala are foarte multe de oferit: o atmosfera pitoreasca, “statuile vesele”, Filarmonica, Teatrul National Slovac, vechea Primarie, Palatul Primatului, Biserica Franciscana (sec XIII), Poarta Sf. Mihail si Catedrala SF. Martin- unde 11 regi maghiari au fost incoronati, dupa infrangerea de la Mohacs si nu in ultimul rand, ne va surprinde in mod placut si Piata de Craciun a orasului. Gasim standuri cu decoratiuni pictate pe sticla, din lemn, metal, ingerasi, oameni de zapada si braduti din turta dulce, colinde, opera, muzica folk, produse traditionale: vin fiert cu condimente, mead fierbinte, punch, alaturi de gasca fripta si lokshe o clatita subtire facuta din cartof si servita cu unt topit sau cu semite de mac si zahar, sau varza acra si carne tocata, ori doar unse cu gem de prune. O alta atractie este Tramvaiul Craciunului -bogat iluminat la exterior, cu interiorul decorat in rosu si verde, cu semineu si colindatori, recreand atmosfera de acasa, devenit deja faimos in Europa. Parasim Slovacia si ne indreptam spre Budapesta, unde optional la sfarsit de excursie se poate organiza o placuta croaziera pe Dunare (15 € fara masa, 35 € cu masa), pentru a admira principalele obiective ale capitalei Ungariei: Parlamentul, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Basilica Sf. Matyas, Palatul Regal, Stanca Ghelert. Seara ne indreptam pentru cazarea la hotelul din Budapesta.

 • Ziua 4. BUDAPESTA -ARAD -SIBIU -BUCURESTI (cca. 825 km)

 • Mic dejun. Intoarcere in Bucuresti la Academia Militara in jurul orei 23.30, in functie de trafic, formalitatile de frontiera si conditiile meteo.

 • Cazari utilizate in 2018: Timisoara -H. Arizona 3*, Zona Viena - Kaiserrast hotel 3*, Budapesta – H. Millenium 3* si H. Berlin 3*,

 • Servicii incluse:
 • Transport cu autocar cu climatizare, clasificat pentru trafic international

 • 3 cazari cu mic dejun in hotel 3* (si ca exceptie 2*)

 • Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu

 • Vizitele la: Pietele de Craciun de la Brasov, Sibiu, Timisoara, Viena, Bratislava, Budapesta

 • Servicii neincluse:
 • Asigurare Travel (medicala + storno)

 • Excursiile optionale, intrari la obiective turistice (inclusiv pentru excursii optionale) si servicii de ghizi locali

 • Taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata (se va achita cash de catre turisti)

 • Activitati optionale:
 • Excursie optionala "Pestera Seegrotte" 10 EUR / persoana

 • Croaziera pe Dunare la Budapesta fara masa 15 EUR / persoana

 • Croaziera pe Dunare la Budapesta cu masa 35 EUR / persoana