Aldintourlogo
>> EARLY BOOKING 2020 !! REDUCERI TURCIA !!! REDUCERI BULGARIA !!! SPANIA ! GRECIA ! REZERVARI LA info@aldintour.ro INFORMATII LA 0746247998 SAU 0721220140 . <<            
REVELION 2020 / Belgrad / Mic dejun inclus
Citybreakpicbig
Valabilitate:

18/09/2019 - 30/12/2019

Hotel:

Hotel 3* Belgrad

Detalii hotel
MIC DEJUN

Tarif/ persoana / 3 nopti

Perioada double room
30/12/2019 - 02/01/2020 180 €
 • Servicii incluse:
 • - Transport cu autocar cu climatizare, clasificat pentru trafic international

 • - 3 cazari cu mic dejun in hotel 3* (si ca exceptie 2*)

 • - Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu

 • - Vizitele la: Timisoara, Belgrad, Sibiu

 • Servicii neincluse:
 • - Asigurare Travel (medicala + storno)

 • - Excursiile si vizitele optionale conform program.

 • - Intrarile la obiectivele turistice (inclusiv pentru excursii optionale) si serviciile de ghizi locali

 • OPTIONAL:

 • Cina in prima seara la hotel: 20 EUR / persoana

 • Excursie optionala Muntele Avala si Casa Florilor: 10 EUR / persoana

 • Cina festiva de Revelion: 75 EUR / persoana

 • Cina Skadarlija: 35 EUR / persoana

 • - Locuri preferentiale autocar (primele 3 banchete)

 • - Taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata (se va achita cash de catre turisti)

Bucuresti - Timisoara - Belgrad - zona Zemun - Muntele Avala – Casa cu Flori – SKARDALIJA - Sibiu

Detalii:

Ziua 1. BUCURESTI – TIMISOARA - BELGRAD (cca. 685 km)
Plecare din Bucuresti, la ora 6.00, din parcarea de la Academia Militara (Universitatea de Aparare Carol I - acces dinspre statia de Metrou Eroilor) spre Belgrad pe traseul (Brasov) – Sibiu – Deva – Timisoara cu o scurta oprire de o ora pentru a vizita centrul orasului. Seara optional tur pietonal in zona Zemun la Turnul Gardos si cina la hotel (optional 20 euro/pers). Cazare la Belgrad.

Ziua 2. BELGRAD – Muntele Avala – Casa cu Flori – La multi ani, 2019!
Mic dejun. Timp liber in Belgrad sau excursie optionala (10 euro/pers) la Muntele Avala - situat la 17 km de oras – aici este locul unde se afla turnul de televiziune si Monumentul eroilor din 1912-1918. Dupa amiaza ajungem la Casa Florilor unde se afla locul de odihna al Maresalului Tito cat si Muzeul de Istorie al Iugoslaviei. Ne intoarcem pentru cazare la hotelul din Belgrad si pentru a ne pregati sa intampinam Noul An. Optional cina festiva (75 euro/pers) de Revelion sau puteti merge in centrul orasului pentru a sarbatori trecerea in noul an : La multi ani, 2020!!!

Ziua 3. BELGRAD - SKARDALIJA Program Festiv
Mic dejun. Dupa un somn odihnitor, descoperim Belgradul intr-un tur panoramic de autocar – Biserica Sfantul Sava, Piata Slavia, Palatul Belgrad, Primaria, Parlamentul, Teatrul National, Muzeul National si Universitatea si ne bucuram de o plimbare pietonala in Kalemgdan si recapitulam istoria milenara a Fortaretei Belgrad, situata la confluenta raului Sava cu fluviul Dunarea. Continuam cu centrul istoric al urbei pe vestita strada Knez Mihailova cu vizita la Biserica Arhangelul Mihail. Spre seara va invitam sa descoperiti pitorescul cartier Skardalija (supranumit Montmartre-ul belgradean ) intr-un program optional si recomandat (35 euro/pers.) . Zona s-a dezvoltat incepand din a doua parte a secolului 19, datorita numerosilor artisti ce si-au stabilit aici atelierele de creatie si au transformat-o intr-o atractie boema. Pe stradutele inguste, cu mici galerii cochete, expozitii in aer liber si muzicieni ambulanti se afla unele dintre cele mai cunoscute restaurante locale, prilej pentru a degusta din deliciile bucatariei sarbesti intr-un program optional. Seara cazare in Belgrad.

Ziua 4. BELGRAD - SIBIU -BUCURESTI (cca. 685 km)
Mic dejun. Ne intoarcem spre tara cu o oprire la Sibiu pentru a vizita centrul orasului printr-un tur pietonal: Piata Mare cu Turnul Sfatului, simbolul orasului, Palatul Brukenthal (sec. XVIII) care gazduieste Muzeul Brukenthal cu o valoroasa colectie de pictura, Catedrala Evanghelica (sec. XIV), una dintre cele mai vechi si mai impresionante constructii gotice din Transilvania, Catedrala Sf. Treime, Casa Haller, care pastreaza multe elemente din cladirea originala renascentista din sec. XV-XVI (ca: blazonul, arcadele de la intrare si decoratiunile), Casa Lutsch, despre care se crede ca a fost construita in sec. al XV-lea de regele Sigismund (cu scopul de a-i gazdui pe regi, voievozi si inalti demintari) si care poarta numele unuia dintre proprietarii sai din sec. XVI-XVII, Primaria in atil art-nouveau, Podul Minciunilor (sec XIX). Intoarcere in Romania, cu sosire in Bucuresti la Academia Militara dupa ora 23.30, in functie de trafic si de durata formalitatilor din frontiera.

Detalii Transport:

autocar
Autocar cu plecare din Bucuresti