Aldintourlogo
>> EARLY BOOKING 2020 !! REDUCERI TURCIA !!! REDUCERI BULGARIA !!! SPANIA ! GRECIA ! REZERVARI LA info@aldintour.ro INFORMATII LA 0746247998 SAU 0721220140 . <<            
Pietele de Craciun Budapesta, Praga si Viena 2019
Budapesta_2
Valabilitate:

03/10/2019 - 05/12/2019

Hotel:

HOTEL 3*

Detalii hotel
  • Servicii incluse:
  • Transport cu autocar clasificat international;

  • Cazare 2 nopti cu mic dejun in Budapesta la hotel 3* .

  • Cazare 1 noapte cu mic dejun in Praga la Top Hotel Prague 4* sau similar.

  • Tur panoramic si pietonal la Budapesta cu vizitarea Pietei de Craciun.

  • Tur panoramic si pietonal la Praga cu vizitarea Pietei de Craciun.

  • Tur panoramic la Viena si vizitarea Pietei de Craciun din fata Primariei.

  • Ghid roman insotitor.

  • Servicii neincluse:
  • Masa nementionata in program

Detalii:

Ziua 1: Bucuresti – Nadlac

Intalnire in fata Garii de Nord (la coloane, in fata Parcului Garii de Nord) la ora 22.00 si plecare (ora 22:30) din Bucuresti cu autocarul pe traseul: Ploiesti, Campina, Brasov, Sibiu, Sebes, Deva, Timisoara, Arad (sunt prevazute imbarcari si din orasele de pe traseu).

Ziua 2: Nadlac – Szeged – Budapesta (850 km)

Dimineata trecem vama Nadlac si ajungem in Ungaria. In cursul pranzului sosim la Budapesta si ne cazam la hotel 3*. Dupa amiaza vizitam Piata de Craciun din Budapesta. Seara, optional, va propunem o croaziera pe Dunare cu vas de croaziera in exclusivitate pentru grupul nostru, cina meniu special, sampanie, vin, bauturi racoritoare incluse (Pret: 35 Euro/ persoana. Minim 25 de participanti.Transfer dus-intors cu autocarul inclus)

Ziua 3: Budapesta – Praga (528 km)

Dupa micul dejun, pornim spre Praga. Odata ajunsi in „orasul de aur”, vom putea admira Muzeul National,Opera,Teatrul National,Castelul din Praga cu faimoasa Catedrala Sfantul Vitus,Podul Carol,Strada de aur, Piata Vechiului Oras cu Biserica Sf.Nicolae,Ceasul astronomic, Biserica Týn şi statuia lui Jan Hus, teologul reformator ceh ars pe rug pentru ideile sale anti-papale. Din peisaj nu lipsesc trăsurile cu cai şi artiştii de stradă. In continuare vizitam Piata de Craciun cu insotitorul de grup.Seara ne cazam la Top Hotel 4* sau similar in Praga. Optional, cina cu program folcloric in restaurantul traditional U Fleku sau similar.(Pret: 30 Euro/ persoana. Minim 25 de participanti. Transfer dus-intors cu autocarul inclus)

Ziua 4: Praga-Viena-Budapesta (580 km)

Mic dejun. In cursul diminetii vom pleca spre Viena.Tur de oras panoramic si pietonal de-a lungul celebrului bulevard Ringstrasse: Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Parlamentul, Teatrul National (Burgtheater), Primaria, Universitatea si Biserica Votiva. In continuare timp liber in Piata de Craciun din fata Primariei Viena. In cursul dupa-amiezii ajungem in Budapesta si ne cazam la hotel 3*. Pentru seara, optional, va recomandam o cina traditionala ungureasca, cu degustare de vinuri si spectacol cu muzica live si dansuri traditionale intr-un loc renumit : Crama Borkatakomba, cel mai mare labirint cu vinuri-88 km lungime ( Pret: 35 Euro/persoana. Minim 25 de participanti.Transfer dus-intors cu autocarul inclus).

Ziua 5: Budapesta-Bucuresti (850 km)Mic dejun. In cursul diminetii vom pleca spre Romania.Sosirea in Bucuresti seara tarziu.

Detalii Transport:

autocar