Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CHRISPY Waterpark resort


Descriere

Hotelul Chrispy World 4* va ureaza bun venit in lumea ospitalitatii absolute. Datorita diverselor posibilitati de distractie, confortului oferit si personalului calificat, un lucru este sigur: veti avea o vacanta memorabila.

Localizare

Hotelul este situat la 200 m de plaja, intr-una din cele mai pitoresti zone din I. Creta, in satul Rapaniana, municipalitatea Kolimvari, la 20 km vest de Chania. De asemenea este aproape de Platania care ofera numeroase posibilitati de distractie. In fata hotelului se afla statia de autobuz, cursele fiind din 30 in 30 minute.

Facilitati Hotel

Hotelul este format din 3 aripi diferite: Riviera, Village si Palace care ofera servicii de receptie, fax, room service, wi-fi gratuit in spatiile publice, internet, schimb valutar, inchiriere masini, posibilitatea de a rezerva excursii, parcare, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, servicii de spalatorie, mini market, restaurant cu o capacitate de 220 locuri, bar, 3 piscine, sauna, jacuzzi, sala de fitness, sala de jocuri (tenis de masa, billiard), teren de tenis, teren de volei si program de animatie. Pentru copii exista o piscina, loc de joaca si mini club cu animatie.

Facilitati camere

Hotelul dispune de camere standard, camere superior si camere delux. Fiecare camera este decorata cu mult bun gust si ofera mobilier din lemn, bai moderne, aer conditionat, TV si balcoane cu vedere la mare, la gradina sau la cele 3 piscine. Camerele delux, moderne si spatioase ofera piscina privata si o priveliste spectaculoasa asupra Golfului Kolimbary.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Lift
Room Service
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Camere familii
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Loc de joaca pt copii
Sporturi
Centru Spa & Wellness
Babysitting
Sala de conferinta
Wi-fi / Wireless Lan
Schimb valutar
Rent-a-car
Recepție 24h

Locatie