Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Anais Bay Hotel


Descriere

LOCALIZARE: la 50 de metri de plaja. Orasul Paralimni se afla la 5 km distanta, Ayaia Napa este la 10 km, Larnaca este la 50 km de hotel. Zona de baruri si restaurante se afla la 300 de metri de hotel, un supermarket puteti gasi la 500 metri de hotel.


Puncte de interes: Pernera - 300 metri, Water park - 5 km, Biserica Ayios Elias - 4 km, Nicosia - 70 km.


FACILITATI HOTEL: Cladirea de 4 etaje are 58 de camere, acestea au fost renovate ultima data in 2017. Hotelul pune la dispoztia turistilor urmatoarele facilitati: receptie 24 de ore, lobby bar, 2 lifturi, aer conditionat, seif, mini market, magazine, parcare gratuita, exchange, restaurant, snack bar, conexiune internet wireless gratuita, spalatorie (contra cost), piscina exterioara cu sectiune pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina, bar la piscina , tenis, biliard, darts ( contra-cost), programe de animatie si muzica live.


FACILITATI CAMERE: Camerele standard dispun de : pat dublu / 2 paturi twin, pat suplimentar, patut pentru copii ( la cerere), balcon, fierbator electric, minibar (contra cost), seif , conexiune internet wireless gratuita, TV cu programe locale, aer conditionat, baie cu dus sau cada. Camerele au in jur de 20 mp. Unele camere au vedere la mare.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.