Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALUASUN CALA ANTENA


Descriere

LOCALIZARE: Hotelul este chiar langa Marea Mediterana, pe un deal intre 2 golfuri inconurat de 25 000 mp de gradini luxuriante. Cladirile complexului AluaSun Cala Antena sunt situate chiar intre 2 plaje nisipoase : Cala Domingos si Cala Antena.

FACILITATI HOTEL: Hotelul dispune de : receptie 24 de ore, restaurant cu terasa, piscina exterioara inconjurata de gradini, piscina pentru copii, baruri, animatie in timpul zilei si muzica live, spectacole seara, exchange.


FACILITATI CAMERE: Camerele sunt orientate catre mare sau catre gradinile interioare, toate sunt decorate modern si functional : TV prin satelit , aer conditionat, conexiune la internet wireless, baie cu dus si uscator de par, seif, balcon. Camerele single au in jur de 30 mp, dispun de vedere la gradina. Camerele duble au in jur de 32 mp, dispun de 2 paturi twin si o canapea extensibila, pot avea vedere la gradina/ mare sau la piscina.

Tarifele nu includ taxele locale (euro/persoana/zi + 10% TVA)
Hoteluri si apart-hoteluri 5*, 5* luxury si 4* luxury - 4 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 4* si 3* - 3 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 1*, 2* si 3* - 2 EUR
Apartamente 4 chei si 4 chei superior- 4 EUR
Apartamente 3 si 4 chei superior- 3 EUR
Apartamente 1, 2 si 3 chei- 2 EUR


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.