Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

COMPLEX TURISTIC PENSIUNEA CRISTAL


Descriere



Complexul turistic este situat la intrarea in Bran dinspre Brasov, la o distanta de 15 minute de mers pe jos fata de Castelul Bran si este compus din Pensiunea Cristal si Restaurantul Coliba Vanatorului.
Complexul turistic Pensiunea Cristal - Restaurantul Coliba Vanatorului este situat pe partea stanga a drumului national DN 73, directia Brasov-Pitesti, la intrarea in localitatea Bran, vis-a-vis de supermarket Mega Image, inainte de benzinaria Rompetrol.
Cai de acces:
1. Dinspre Bucuresti:
Bucuresti-Ploiesti-Azuga-Paraul Rece-Tohanu Nou (170 km)
Bucuresti-Pitesti-Campulung-Tohanu Nou (235 km)
2. Dinspre Brasov: Cristian-Rasnov-Tohanul Nou (27 km)
Complexul ofera cazare in Bran pe tot parcursul anului pentru concedii, vacante, dar si intalniri de afaceri, conferinte si traininguri. Dispune de o parcare mare, amenajata, cu acces facil pentru autocare.
Turistii beneficiaza de un teren de sport unde pot practica fotbal si tenis de camp chiar si in nocturna.
Pensiunea Cristal pune la dispozitie camere spatioase, dotate cu mobilier din lemn, TV LED. Fiecare camera are baie proprie cu cabina de dus. Caldura si apa calda sunt furnizate de centrala termica proprie.
Pentru copii este amenajat un loc de joaca cu leagane si topogane.
Pensiunea Cristal 4* este ideala atat pentru grupurile de copii(spatiu exterior generos,loc de joaca amenajat, teren de sport, parcare mare, posibilitate de excursii) cat si pentru firmele care organizeza traininguri, conferinte.Nu este permis accesul cu animale de companie.






Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.