Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

. APARTHOTEL NOX


Descriere

Aparthotelul Nox**** ofer facilitCai precum apartamente spaCaioase, internet WiFi gratuit de mare vitez, restaurant, teras panoramic, parcare privat securizat, staCaie AZncrcare maCaini electrice Cai recepCaie cu program non-stop.
Apartamentele sunt spaCaioase, dotate cu toate facilitCaile potrivite unei cltorii de afaceri, pentru un sejur AZn cuplu sau cu familia: sistem de acces inteligent, birou, living, buctrie complet utilat (frigider, plit cu inducCaie, espressor, cuptor cu microunde, prjitor pAeine), dormitor Cai teras sau balcon, WiFi gratuit, aer condiCaionat, TV cu ecran plat. Bile sunt dotate cu cabin de duCa, usctor de pr, prosoape, halate de baie Cai articole de toalet gratuite.


Penthouse-ul Nox**** de la etajul retras al cldirii este astfel conceput AZncAet s ofere oaspeCailor o experienCa inedit unde pot beneficia de facilitCaile Cai confortul unui apartament de 90 mp, complet dotat Cai utilat Cai o teras panoramic de 100 mp, dotat cu jacuzzi Cai zon de relaxare.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.