Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOLIDAY VILLAGE


Descriere

Duni este o statiune moderna, confortabila si atractiva situata la 40 km sud de orasul Burgas si la 7 km sud de Sozopol, situata in jurul unui golf mare chiar pe plaja de nisip. Complexul este construit in jurul unui golf semicircular, orientat spre sud.
Informatii generale
Complexul Duni Royal este format din hotel Marina Royal Palace 5*, Marina Beach 5*, Bellevile 4*+, Pelican 4* si Holiday Village 4*.
Oaspetii cazati la Marina Beach, Pelican, Belleville si Holiday Village pot folosi toate facilitatile din statiune, cu exceptia restaurantului principal, lobby bar, piscinelor exterioare si interioare din Hotel Marina Royal Palace. Oaspetii Marina Royal Palace Hotel pot folosi toate facilitatile Duni Royal Resort.
Divertisment: Program de animatie 6 zile pe saptamana (zi libera - duminica); Amfiteatru cu programe de spectacole de seara in zona Satului de vacanta, jocuri la biliard, activitati la biliard, splash aqua, shuffleboard si polo pe apa; cursuri de dans, zumba, boccia; Jocuri cu cocktailuri; Club Dance; Petreceri tematice.
Plaja: plaja larga si lunga, cu nisip minuscul si golf putin adanc, cu salvamari, umbrele de soare, sezlonguri, dusuri, cabine de infasurare, serviciu de prosoape, animatie pentru sporturi nautice si statie medicala.
Piscine: 4 piscine exterioare, cu piscine pentru copii, dusuri, sezlonguri si serviciu de prosoape.
Copii: patuturi (0-2 ani) disponibile, gratuit, scaune inalte pentru copii la restaurant. Piscina pentru copii, teren de joaca, mini discoteca, club pentru copii (3-6 si 7-11 ani), animatie pentru copii, club pentru adolescenti (12-16 ani), spectacol pentru copii.
Activitati sportive: 10 terenuri de tenis (echipament de tenis contra cost), tenis de masa; TIR cu arcul; pilates, aerobic, acva-aerobic, step-aerobic, stretching; fotbal pe plaja, volei pe plaja; sporturi acvatice; sala de sport in aer liber ( in satul de vacanta); SPA in Marina Royal Palace Hotel
Observatie: activitatile sportive sunt amplasate pe tot teritoriul Statiunii.
Nu sunt permise animale de companie in statiune.
Parcare: gratuit

Holiday Village 4* a fost renovat in 2009 si este format din numeroase vile situate la 200-500 m. de la plaja. Oaspetii pot folosi toate facilitatile statiunii Duni Royal, cu exceptia facilitatilor din hotelul Marina Royal Palace (restaurantul principal, lobby bar, piscinele exterioare si interioare din Marina Royal Palace Hotel) numai daca hotelurile si facilitatile adiacente sunt deschise la acest hotel. timpul anului. Receptie, schimb valutar, seif (contra cost), aer conditionat in zonele publice, un restaurant principal, lobby bar, bar la piscina, piscina exterioara de relaxare cu sectiune pentru copii. Internet wireless (contra cost).
Cazare
165 camere dubl
e (max 2+1)NB: 2 adulti + 1 ch + 1 bebelus nu pot fi cazati in DBL; 2 adulti + 2 bebelusi in DBL - posibil. 2 paturi twin plus 1 canapea.
128 Suite - (maxim 3 adulti + 1 copil) dormitor cu pat king size si living cu canapea extensibila.
Facilitati camere: aer conditionat cu control individual in perioada 15.06 - 15.09; televiziune prin satelit; baie cu cada si uscator de par; seif (cu plata); minibar; balcon sau terasa. Nu exista cazare potrivita pentru oaspetii cu dizabilitati.
Gratuit : sezloguri si umbrele la plaja, acces la Aqua Park Duni

All inclusive Duni:

Mese tip bufet: Mic dejun tip bufet, mic dejun tarziu, pranz, gustari, cafea si prajitura, colt de sandvici, cina, bauturi calde, racoritoare si alcoolice de marca locala.

Restaurante inclus in programul AI: 4 restaurante principale in Marina Royal Palace, Marina Beach, Holiday Village si Pelican cu zone de nefumatori, 2 restaurante tematice a la carte pentru cina (o data pe sejur este necesara rezervarea): Mehana - Bucataria nationala bulgara in satul de vacanta si restaurantul italian Milanez la hotelul Belleville. la fata locului in momentul rezervarii taxa locala de 10 BGN per adult (12 ani si peste) si 5 BGN per copil 3-11,99 ani cu serviciu si cu rezervare in avans, in functie de disponibilitate

Baruri incluse in programul AI: 4 baruri in hol, 5 baruri la piscina, 1 snack bar la plaja.

Piscine:
4 piscine cu sectiuni pentru copii, dusuri, umbrele de soare, sezlonguri, prosoape de piscina.
Plaja: Plaja larga si lunga, cu nisip minuscul si golf putin adanc, cu salvamari, umbrele de soare, sezlonguri, dusuri, cabine de infasurare, serviciu de prosoape, animatie pentru sporturi nautice si statie medicala.

Divertisment:
Program de animatie 6 zile pe saptamana (zi libera - duminica); amfiteatru cu programe de spectacole de seara in zona Satului de Vacanta; discoteca in aer liber; jocuri de biliard; activitati la piscina, aqua splash, shuffleboard si polo pe apa; cursuri de dans, Zumba, boccia, capoeira, jocuri de cocktail; Club Dance; petreceri tematice: Plaja, Aqua Park.
Un club pentru copii in Marina Beach cu grupuri de 3-6 ani, 7-11 ani si adolescenti 12-16 ani, animatie pentru copii, cina pentru copii, terenuri de joaca pentru copii, piscine pentru copii, mini discoteca, spectacol pentru copii.

Activitati sportive: 10 terenuri de tenis (echipament - cu taxa locala); tenis de masa; TIR cu arcul; stretching, echilibru corporal, lupta corporala, tabata, dans aerobic, aerobic pe apa, step-aerobic, volei pe plaja, fotbal pe plaja; centru de fitness, sauna si jacuzzi in Pelican; sala de sport in aer liber in satul de vacanta; hamam in Marina Royal Palace

Servicii suplimentare
(nu sunt incluse in programul AI si cu cost suplimentar):
Magazine, seif in camera, centru SPA in Marina Royal Palace: fitness, masaje, coafor, manichiura si pedichiura, cosmetica, etc., centru medical si medic, sporturi nautice motorizate: jet ski, ski nautic, banana boat, apa inele, Kangoo Jumps Power si Kangoo Jumps Dance, cu instructori autorizati, apeluri telefonice, carduri Wi-Fi, serviciu de taxi, excursii, Patiserie in Satul de Vacanta, Sky bar OBSERVATORUL ANTIC in Marina Royal Palace - deschis seara, mini golf, langa plaja, magazin foto, 4 sali de conferinta.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.