Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALUA BOCCACCIO


Descriere

LOCALIZARE: Hotelul Alua Boccacio este la doar 500 metri de plaja Alcudia, Playa de Muro se afla la 1.8 km de hotel, zona de baruri/ restaurante si cafenele se afla la 100 metri de hotel. Parcul Natural SAlbufera de Mallorca - 3.3 km. Aeroportul din Palma de Mallorca se afla la 45 km de hotel.


FACILITATI HOTEL: Hotelul pune la dispozitia turistilor sai urmatoarele facilitati: receptie 24 ore, restaurant cu mese tip bufet, SHO W cooking, 2 piscine, sala de fitness, cateva baruri, camera de relaxare, loc de joaca pentru copii, camera pentru bagaje, biliard (contra-cost), seif (contra - cost), patut pentru copii, conexiune internet wireless gratuita.


FACILITATI CAMERE: Camerele duble standard dispun de 2 paturi twin /pat dublu, pot avea orice vedere, au in jur de 16 mp, capacitate maxima 2 persoane si dispun de : aer conditionat, balcon, conexiune internet wireless, seif (contra-cost), mini firgider, baie cu dus si uscator de par.
Camerele Triple au in jur de 20 mp, 2 paturi twin / pat dublu, sofa, pot avea orice fel de vedere, capacitate maxima 3 persoane.
Camerele Family au capacitate maxima 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii / 3 adulti si un copil. Au 2 paturi twin /pat dublu si canapea.


Tarifele nu includ taxele locale (euro/persoana/zi + 10% TVA)
Hoteluri si apart-hoteluri 5*, 5* luxury si 4* luxury - 4 euro
Hoteluri si apart-hoteluri 4* si 3* - 3 euro
Hoteluri si apart-hoteluri 1*, 2* si 3* - 2 euro
Apartamente 4 chei si 4 chei superior- 4 euro
Apartamente 3 si 4 chei superior- 3 euro
Apartamente 1, 2 si 3 chei- 2 euro


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.