Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLIFF BEACH SPA


Descriere

Hotelul Cliff Beach este la 200 de metri de plaja cu nisip.
Facilitati
Hotelul a fost construit in 2008, renovat in 2013. 4 cladiri, 2-6 etaje, 4 lifturi. Total spatii - 83. Exista acces pentru persoanele cu dizabilitati la partile comune ale hotelului si a spatiilor. Aer conditionat in partile comune ale hotelului, restaurant principal, bar in hol, bar la piscina, 3 sali de conferinte (20/70/130 locuri).
Centrul SPA, fitness, asistenta medicala, spalatorie, fier de calcat (contra plata) - functionarea acelor servicii suplimentare pentru vara 2021 depinde de starea de pandemie declarata de OMS si autoritatile locale).
Cazare
16 Camere duble economy -
la parter, aprox. 25 mp, (max. 2), un pat dublu sau doua paturi separate.
28 Camere duble standard - cu vedere la parc / lateral la mare, aprox. 35 mp, (max. 2), un pat dublu sau doua paturi separate.
5 Camere duble superioare- cu vedere la parc / vedere laterala la mare: aprox. 40 mp, (max. 2+1/3+0), un pat dublu sau doua paturi separate si un pat suplimentar.
11 Studio - cu vedere la parc / vedere la mare: aprox. 50 mp, (max 2+1/3+0), pat dublu, canapea rabatabila - pat suplimentar.
5 Apartamente Economy cu un dormitor- cu vedere la parc/ vedere laterala la mare: aprox. 55 mp, (max 2+2/3+0), doua camere: o canapea extensibila-pat suplimentar in hol, un pat dublu in dormitor.
18 Apartamente Standard cu un dormitor - cu vedere la parc / vedere laterala la mare: aprox. 60 mp, (max 2+2/3+0), doua camere: o canapea extensibila-pat suplimentar in hol, un pat dublu in dormitor.
8 Apartamente Doua dormitoare standard cu vedere laterala la parc / mare: aprox. 80 mp, (max 4+2/5+0), trei camere: o canapea extensibila-pat suplimentar in hol, doua dormitoare. Doua bai.
1 Penthouse - cu vedere la mare: aprox. 130 mp, (max 4 + 2/5 + 0), trei camere: o canapea extensibila-pat suplimentar in hol, doua dormitoare. Doua bai.
Toate camerele au TV prin satelit, WI FI si seif (gratuit), minibar in camere DBL (cu plata), aer conditionat, telefon, baie cu uscator de par si prosoape, dus sau cada, teracota pe podea, balcon cu masa si scaune.
In studiouri si apartamente: chicineta: cuptor cu microunde, vase si ustensile, fierbator electric, aragaz electric (arzatoare), frigider.
Copii: Piscina / sectiune pentru copii, baby cot (10 BGN / zi, plata la receptie), fotolii in restaurant, loc de joaca, meniu pentru copii in restaurant.
Sport si divertisment
Gratuit:
3 piscine in aer liber in cascada, un jacuzzi in aer liber, sezlonguri si umbrele in jurul piscinei (in limita disponibilitatii), 1 piscina interioara, WiFi si seif in camera, tenis de masa (cu depozit), sala de fitness, teren de sport (volei) .
Contra cost: baie turceasca, sauna, masaje, biliard, spalatorie, tratamente spa, medic - la apel. Transport la Obzor, transferuri la Varna / Burgas.
Animalele de companie nu sunt permise.
Parcare - nepazita exterioara si exista si un garaj subteran.

Tip Masa : Mic Dejun si Demipeniune. (Demipeniune fara bauturi la pranz si cina). Pentru micul dejun - bauturi calde, apa, suc

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.