Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: la 250 de m de plaja, construit in 2006.

Capacitate: o cladire de 6 etaje cu 130 camere duble, 4 Studiouri

Facilitati: piscina exterioara, fitness ( gratuit ) , masaj, jacuzzi, restaurant, bar, 2 lifturi, seif la receptie, conexiune internet wireless (gratuita) in toata incinta hotelului, exchange, facilitati pentru persoane cu disabilitati, birou rent a car, tenis de masa, mini golf, biliard, parcare (gratuita, in limita locurilor disponibile, nu se poate garanta/rezerva din agentie), garaj (contra cost, in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva/garanta din agentie), show cooking la toate mesele.

Facilitati pentru copii: piscina pentru copii, meniu pentru copii, spatiu de joaca, baby sitter (la cerere, contra cost), patut pentru infanti (gratuit), camera de joaca pentru copii (gratuit), mini club.

Camerele duble (22mp): pat matrimonial, canapea extensibila, aer conditionat, TV, telefon, conexiune la internet, mini bar, baie cu dus, uscator de par, balcon cu masuta si scaune, podeaua este acoperita cu gresie/pardoseala.

Gratuit:accesul la fitness, sezlomguri si umbrelute la piscina, accesul la piscina, jacuzzi, internet, parcare, paturile suplimentare sunt 2 fotoliii extensibile





Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie