Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Thalassa

Descriere

Descriere HOTEL THALASSA: Construit in stilul traditional cicladic, Thalassa este situat chiar pe plaja neagra din Kamari. Acesta ofera camere cu vedere la Marea Egee, 2 piscine si zona de plaja privata.

Tip masa:
Mic dejun.

Localizare HOTEL THALASSA:
Hotelul se afla la 12 km de Fira, capitala insulei Santorini. Aeroportul International Santorini se afla la 4 km.

Dotari camere:
Camerele cu aer conditionat de la hotelul Thalassa sunt decorate in nuante de albastru si alb si au balcon sau veranda mobilate. Fiecare camera include frigider, TV satelit si minibar. Unele spatii de cazare ofera camera de zi.

Facilitati HOTEL THALASSA:
Micul dejun, care include fructe proaspete si specialitati locale, este servit zilnic la restaurantul Thalassa, langa mare sau in camere. Seara, oaspetii pot lua masa la restaurantul gastronomic in aer liber de pe plaja. Barul de pe plaja serveste cafea, inghetata si bauturi. Hotelul ofera centru spa, care include camera de aburi si cada cu hidromasaj. Pot fi rezervate sedinte de masaj, iar hotelul ofera, de asemenea, facilitati pentru scufundari si alte sporturi nautice. Accesul gratuit la internet prin cablu este disponibil in zonele publice, iar proprietatea ofera parcare privata gratuita.

Web: www.thalassa-santorini.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.